Genetska rekonstrukcija

V seriji DNK testov genetske rekonstrukcije se določi ali je otrok v biološkem razmerju z očetovimi sorodniki.

Izberite test

Družinska genetska rekonstrukcija

Družinska genetska rekonstrukcija je niz DNK testov, ki se izvajajo za določitev družinskih bioloških razmerij. Najpogosteje se uporablja za potrditev, če je otrok v sorodstvenem razmerju z očetovimi bližnjimi sorodniki. To je posredni DNK test očetovstva, v katerem se potrdi ali ovrže očetovstvo brez sodelovanja domnevnega očeta.

Po pogovoru z naročnikom raziščemo primer in izdelamo načrt, katere sorodnike bi testirali ter kdo je na razpolago za testiranje.

Udeleženci DNK testa

Družinska genetska rekonstrukcija zahteva zapletene analitične metode. Če sta na voljo le dva od bližnjih sorodnikov domnevnega očeta, je potrebno obvezno sodelovanje otrokove biološke mame. Če otrokova mati ni na voljo, lahko test opravimo s sodelovanjem najmanj treh bližnjih sorodnikov domnevnega očeta.

Za več informacij nam pišite na info@dnk4you.com ali nas pokličite na 01 2009 604 in svetovali vam bomo.

Izberite test

Odvzem vzorcev DNK iz sline

Bris ustne sluznice za odvzem vzorcev DNK iz sline lahko izvajamo sami enostavno in brez bolečin z uporabo palčk, ki so podobne bombažnim palčkam, vendar so obložene s posebnim materialom imenovanim Dacron®. Obložen del palčke večkrat podrgnemo po notranji strani lica osebe, ki se testira. Na ta način se celice primejo materiala na palčki, ki jih nato vložimo v označeno papirnato ovojnico, kjer se vzorec posuši. Posebni material Dacron®, ki ga uporabljamo za DNK testiranje zagotavlja kvaliteten prenos in izolacijo vzorca DNK za analizo.

Kako do analize

Naročite po telefonu, e-pošti ali osebno

Odvzamete vzorec DNK iz sline

Vzorce pošljete v analizo

Rezultate prejmete po pošti

Naročite lahko po telefonu, po e-mailu, preko naše spletne strani ali osebno. Set za odvzem vzorcev boste prejeli na dani naslov. V setu boste našli vse potrebne pripomočke za odvzem vzorca sline in podrobna navodila kako izvesti postopek.

Natančno preberite priložena navodila in vzemite vzorec sline iz notranje strani ličnice s priloženimi palčkami, kot je opisano v priloženih navodilih. Nato dakronske palčke vložite v označene papirne ovojnice za vsako testirano osebo.

Pošljite set z odvzetimi vzorci na naš naslov s priporočeno pošto. Vaš vzorec bo analiziran v našem akreditiranem laboratoriju na podlagi dodeljene referenčne številke, brez navedenih osebnih podatkov na vzorcu.

Rezultate boste prejeli v elektronski ali pisni obliki. Rezultate lahko dvignete tudi osebno na našem naslovu. Na enak način boste naročeni na posvet k našim strokovnjakom glede na vrsto analize.

Kako do analize

Izvedete naročilo

Naročilo izvedete preko naše spletne strani, preko elektronske pošte ali po telefonu. Po naročilu boste prejeli set za odvzem sline na vaš naslov. V setu boste našli vse potrebne pripomočke za odvzem vzorca sline in podrobna navodila kako izvesti postopek.

Odvzamete vzorec DNK iz sline

Natančno preberite priložena navodila in vzemite vzorec sline iz notranje strani ličnice, kot je opisano v priloženih navodilih.

Vzorce pošljete v analizo

Pošljite set z odvzetim vzorcem na naš naslov s priporočeno pošto. Vaš vzorec bo analiziran v našem akreditiranem laboratoriju na podlagi odgovarjajoče referenčne številke, brez navedenih osebnih podatkov na vzorcu.

Rezultate prejmete po pošti

Rezultate boste prejeli v elektronski ali pisni obliki. Rezultate lahko dvignete tudi osebno na našem naslovu. Na enak način ste naročeni na posvet k našim strokovnjakom.

Izberite test