Prenatalni test očetovstva

pred rojstvom otroka

100% zanesljiv in varen DNK test očetovstva pred rojstvom otroka določi ali je moški biološki oče še nerojenega otroka.

Postopek

Na Inštitutu za DNK analize izvajamo 100% zanesljiv neinvaziven prenatalni test očetovstva, ki je hkrati najbolj varen in zanesljiv ter ne ogroža razvijajočega ploda ali bodoče matere.

  • Standardni vzorci so bris ustne sluznice domnevnega očeta in 2 x 5ml krvi s strani bodoče matere.
  • Odvzemi vzorcev v Ljubljani, Mariboru in Celju.

Dodatne možnosti z doplačilom

  • neobičajni vzorci ali forenzični vzorci za domnevnega očeta (zobna ščetka, nohti),
  • hitra storitev: rezultati garantirano najkasneje v 8. dneh,
  • možnost določitve spola,
  • plačilo na 48 obrokov: PREVERITE POGOJE

V kolikor potrebujete test očetovstva pred rojstvom otroka, plačilo na obroke ali test za upravne postopke ali sodišča, nas kontaktirajte na tel. št.: 01 2009 604 ali na info@dnkinstitut.si.

Prenatalni DNK test očetovstva

Od 7. tedna nosečnosti.

Odvzem vzorcev

Celoten postopek je enostaven in hiter. Zahteva le odvzem krvi matere v akreditiranem laboratoriju (v Ljubljani, Mariboru, Celju ali Kopru) in bris ustne sluznice domnevnega očeta.

Rezultate testa in natančno obrazložitev prejmete v roku 20 dni. Pri nas imamo možnost prednostne storitve, kjer prejmete rezultate v roku 8 dni.

DNK analiza poteka v akreditiranem laboratoriju, ki ima patentiran neinvazivni prentalni test očetovstva in je v svetovnem merilu vodilni na področju sorodstvenih in prenatalnih testov, kar zagotavlja visoko kvaliteto storitev in 100% natančnost na podlagi dolgoletnih izkušenj, visoko napredne tehnologije in pridobljenih akreditacij AABB in ISO/ICE 17025.

Kako do analize

Naročilo

Odvzem vzorcev

Izvedba analize

Prejem rezultatov

Naročite lahko po telefonu, po e-mailu, preko naše spletne strani ali osebno. Po naročilu in plačilu 1. obroka boste prejeli napotnico za odvzem krvi v laboratoriju in vse potrebne informacije za izvedbo analize.

Odvzem krvi bodoče matere v laboratoriju in odvzem sline domnevnega očeta na Inštitutu ali samostojno.

Vaši vzorci bodo analizirani v našem akreditiranem laboratoriju na podlagi odgovarjajoče referenčne številke, brez navedenih osebnih podatkov na vzorcih.

Rezultate boste prejeli najkasneje v 20 dneh v elektronski ali pisni obliki. Rezultate lahko dvignete tudi osebno na Inštitutu.

Kako do analize

Izvedete naročilo

Naročilo izvedete preko naše spletne strani, preko elektronske pošte ali po telefonu. Po naročilu boste prejeli set za odvzem sline na vaš naslov. V setu boste našli vse potrebne pripomočke za odvzem vzorca sline in podrobna navodila kako izvesti postopek.

Odvzamete vzorec DNK iz sline

Natančno preberite priložena navodila in vzemite vzorec sline iz notranje strani ličnice, kot je opisano v priloženih navodilih.

Vzorce pošljete v analizo

Pošljite set z odvzetim vzorcem na naš naslov s priporočeno pošto. Vaš vzorec bo analiziran v našem akreditiranem laboratoriju na podlagi odgovarjajoče referenčne številke, brez navedenih osebnih podatkov na vzorcu.

Rezultate prejmete po pošti

Rezultate boste prejeli v elektronski ali pisni obliki. Rezultate lahko dvignete tudi osebno na našem naslovu. Na enak način ste naročeni na posvet k našim strokovnjakom.