Prenatalni test očetovstva

pred rojstvom otroka

100% zanesljiv in varen DNK test očetovstva pred rojstvom otroka določi ali je moški biološki oče še nerojenega otroka.

Postopek

Na Inštitutu za DNK analize izvajamo 100% zanesljiv neinvaziven prenatalni test očetovstva, ki je hkrati najbolj varen in nikakor ne ogroža razvijajočega ploda ali bodoče matere. Omenjeni DNK test očetovstva med nosečnostjo je najbolj natančen in zanesljiv način za določitev očetovstva pred rojstvom otroka. Najnovejši patentiran postopek nam omogoča ohranjanje in analiziranje otrokove DNK, ki je prisotna v materini krvi. Postopek je mogoče izvesti kadarkoli po 7. tednu nosečnosti. Na Inštitutu imate možnost plačila obroke.

V kolikor potrebujete test očetovstva pred rojstvom otroka, plačilo na obroke ali test za upravne postopke ali sodišča, nas kontaktirajte na tel. št.: 01 2009 604 ali na info@dnk4you.com.

Test Očetovstva

Odvzem vzorcev

Celoten postopek je enostaven in hiter. Zahteva le odvzem krvi matere v akreditiranem laboratoriju (v Ljubljani, Mariboru, Celju ali Kopru) in bris ustne sluznice domnevnega očeta. Po naročilu in plačilu 1. obroka prejmete napotnico za laboratorij za odvzem krvi matere in Set za bris ustne sluznice za domnevnega očeta.

Rezultate testa in natančno obrazložitev prejmete v roku 10 dni. Pri nas imamo možnost prednostne storitve, kjer prejmete rezultate v roku 5 dni.

DNK analiza poteka v akreditiranem laboratoriju, ki ima patentiran neinvazivni prentalni test očetovstva in je v svetovnem merilu vodilni na področju sorodstvenih in prenatalnih testov, kar zagotavlja visoko kvaliteto storitev in 100% natančnost na podlagi dolgoletnih izkušenj, visoko napredne tehnologije in pridobljenih akreditacij AABB in ISO/ICE 17025.

Kako do analize

Naročilo

Odvzem vzorcev

Izvedba analize

Prejem rezultatov

Naročite lahko po telefonu, po e-mailu, preko naše spletne strani ali osebno. Po naročilu in plačilu 1. obroka boste prejeli napotnico za odvzem krvi v laboratoriju in vse potrebne informacije za izvedbo analize.

Odvzem krvi bodoče matere v laboratoriju in odvzem sline domnevnega očeta na Inštitutu ali samostojno.

Vaši vzorci bodo analizirani v našem akreditiranem laboratoriju na podlagi odgovarjajoče referenčne številke, brez navedenih osebnih podatkov na vzorcih.

Rezultate boste prejeli najkasneje v 10 delovnih dneh v elektronski ali pisni obliki. Rezultate lahko dvignete tudi osebno na Inštitutu.

Kako do analize

Izvedete naročilo

Naročilo izvedete preko naše spletne strani, preko elektronske pošte ali po telefonu. Po naročilu boste prejeli set za odvzem sline na vaš naslov. V setu boste našli vse potrebne pripomočke za odvzem vzorca sline in podrobna navodila kako izvesti postopek.

Odvzamete vzorec DNK iz sline

Natančno preberite priložena navodila in vzemite vzorec sline iz notranje strani ličnice, kot je opisano v priloženih navodilih.

Vzorce pošljete v analizo

Pošljite set z odvzetim vzorcem na naš naslov s priporočeno pošto. Vaš vzorec bo analiziran v našem akreditiranem laboratoriju na podlagi odgovarjajoče referenčne številke, brez navedenih osebnih podatkov na vzorcu.

Rezultate prejmete po pošti

Rezultate boste prejeli v elektronski ali pisni obliki. Rezultate lahko dvignete tudi osebno na našem naslovu. Na enak način ste naročeni na posvet k našim strokovnjakom.