Test očetovstva

za osebno uporabo

100% zanesljivo testiranje očetovstva na osnovi DNK določi ali je moški biološki oče otroka.

Izberite test

Počisti

Vrste testov

  • PREMIUM test očetovstva: testiramo od 25 lokusov z “dvojnim procesom,” kar nam zagotovi minimalno verjetnost 99,9999% pri ujemanju in 100% pri izključitvi. Omenjeni test nam zagotavlja do 500x večjo natančnost od standardnih testov, upoštevane so tudi vse morebitne mutacije. Na rezultatih so navedeni vsi genski lokusi in podrobni statistični izračuni vašega testa. Rok za prejem rezultatov je 7-10 dni.
  • DNK test očetovstva ELITE: pri nadstandardnem testu očetovstva (z materjo ali brez) testiramo do 30 lokusov s tehnologijo “Dual Process”, kjer vas obravnavamo prednostno, rezultati pa so znani v 5 dneh. Omenjeni test nam zagotavlja več kot 1000 x večjo natančnost od ostalih testov očetovstva z upoštevanjem vseh mutacij.

Udeleženci DNK testa

Pri DNK testih očetovstva se testira domnevni oče in otroci, lahko pa sodeluje tudi mati (brezplačno). V kolikor očeta ni na razpolago, lahko opravimo posredni DNK test sorodstva, več…

V primeru, da potrebujete DNK test očetovstva za upravne ali sodne postopke, je za to potreben točno določen proces v skladu z zahtevami sodišča, več… Večina ljudi raje naredi najprej test v zasebnosti svojega doma, da se znebijo svojih dvomov, preden gredo v dražje sodne postopke. DNK test sorodstva za osebno uporabo jim omogoči, da naredijo cenovno ugodnejši test in pridobijo zanesljive in statistično natančne rezultate na enostaven in anonimen način.

Izberite test

Počisti

Odvzem vzorca DNK na osnovi sline

Bris ustne sluznice za odvzem vzorcev DNK iz sline lahko izvajamo sami enostavno in brez bolečin z uporabo palčk, ki so podobne bombažnim palčkam, vendar so obložene s posebnim materialom imenovanim Dacron®. Obložen del palčke večkrat podrgnemo po notranji strani lica osebe, ki se testira. Na ta način se celice primejo materiala na palčki, ki jih nato vložimo v označeno papirnato ovojnico, kjer se vzorec posuši. Posebni material Dacron®, ki ga uporabljamo za DNK testiranje zagotavlja kvaliteten prenos in izolacijo vzorca DNK za analizo.

Kako do analize

Naročite po telefonu, e-pošti ali osebno

Odvzamete vzorec DNK iz sline

Vzorce pošljete v analizo

Rezultate prejmete po pošti

Naročite lahko po telefonu, po e-mailu, preko naše spletne strani ali osebno. Set za odvzem vzorcev boste prejeli na dani naslov. V setu boste našli vse potrebne pripomočke za odvzem vzorca sline in podrobna navodila kako izvesti postopek.

Natančno preberite priložena navodila in vzemite vzorec sline iz notranje strani ličnice s priloženimi palčkami, kot je opisano v priloženih navodilih. Nato dakronske palčke vložite v označene papirne ovojnice za vsako testirano osebo.

Pošljite set z odvzetimi vzorci na naš naslov s priporočeno pošto. Vaš vzorec bo analiziran v našem akreditiranem laboratoriju na podlagi dodeljene referenčne številke, brez navedenih osebnih podatkov na vzorcu.

Rezultate boste prejeli v elektronski ali pisni obliki. Rezultate lahko dvignete tudi osebno na našem naslovu. Na enak način boste naročeni na posvet k našim strokovnjakom glede na vrsto analize.

Kako do analize

Izvedete naročilo

Naročilo izvedete preko naše spletne strani, preko elektronske pošte ali po telefonu. Po naročilu boste prejeli set za odvzem sline na vaš naslov. V setu boste našli vse potrebne pripomočke za odvzem vzorca sline in podrobna navodila kako izvesti postopek.

Odvzamete vzorec DNK iz sline

Natančno preberite priložena navodila in vzemite vzorec sline iz notranje strani ličnice, kot je opisano v priloženih navodilih.

Vzorce pošljete v analizo

Pošljite set z odvzetim vzorcem na naš naslov s priporočeno pošto. Vaš vzorec bo analiziran v našem akreditiranem laboratoriju na podlagi odgovarjajoče referenčne številke, brez navedenih osebnih podatkov na vzorcu.

Rezultate prejmete po pošti

Rezultate boste prejeli v elektronski ali pisni obliki. Rezultate lahko dvignete tudi osebno na našem naslovu. Na enak način ste naročeni na posvet k našim strokovnjakom.

Izberite test

Počisti