Osebni DNK profil

za upravne postopke ali osebno uporabo

Osebna DNK izkaznica v sodnih postopkih, v zapuščinskih razpravah, pri iskanju domnevnih dedičev ali pri iskanju ponesrečencev.

Izberite test

210,00 

DNK genetski profil

Osebni DNK profil je edini zanesljivi način identifikacije in se uporablja za različne upravne ali sodne postopke v trenutnih procesih ali morebitnih procesih v prihodnosti.

Najpogosteje se uporablja v naslednjih primerih:

  • pri iskanju in identifikaciji domnevnih dedičev,
  • v zapuščinskih razpravah,
  • v postopkih imigracije ali emigracije,
  • v primeru iskanja ponesrečencev,
  • za morebitne sorodstvene teste ali teste očetovstva v prihodnosti,
  • za hrambo in identifikacijo osebe za morebitne upravne ali sodne postopke v prihodnosti.

Za več informacij nam pišite na info@dnk4you.com ali nas pokličite na 01 2009 604 in svetovali vam bomo.

Pri osebnem DNK profilu se lahko testira kdorkoli na svojo željo ali na zahtevo sodišča.

V primeru, da potrebujete osebni DNK profil za trenutne ali prihodnje upravne in sodne postopke, je za to potreben točno določen proces v skladu z zahtevami sodišča, več…

Izberite test

210,00 

Odvzem vzorca DNK na osnovi sline

Bris ustne sluznice za odvzem vzorcev DNK iz sline lahko izvajamo sami enostavno in brez bolečin z uporabo palčk, ki so podobne bombažnim palčkam, vendar so obložene s posebnim materialom imenovanim Dacron®. Obložen del palčke večkrat podrgnemo po notranji strani lica osebe, ki se testira. Na ta način se celice primejo materiala na palčki, ki jih nato vložimo v označeno papirnato ovojnico, kjer se vzorec posuši. Posebni material Dacron®, ki ga uporabljamo za DNK testiranje zagotavlja kvaliteten prenos in izolacijo vzorca DNK za analizo.

Kako do analize

Naročite po telefonu, e-pošti ali osebno

Odvzamete vzorec DNK iz sline

Vzorce pošljete v analizo

Rezultate prejmete po pošti

Naročite lahko po telefonu, po e-mailu, preko naše spletne strani ali osebno. Set za odvzem vzorcev boste prejeli na dani naslov. V setu boste našli vse potrebne pripomočke za odvzem vzorca sline in podrobna navodila kako izvesti postopek.

Natančno preberite priložena navodila in vzemite vzorec sline iz notranje strani ličnice s priloženimi palčkami, kot je opisano v priloženih navodilih. Nato dakronske palčke vložite v označene papirne ovojnice za vsako testirano osebo.

Pošljite set z odvzetimi vzorci na naš naslov s priporočeno pošto. Vaš vzorec bo analiziran v našem akreditiranem laboratoriju na podlagi dodeljene referenčne številke, brez navedenih osebnih podatkov na vzorcu.

Rezultate boste prejeli v elektronski ali pisni obliki. Rezultate lahko dvignete tudi osebno na našem naslovu. Na enak način boste naročeni na posvet k našim strokovnjakom glede na vrsto analize.

Kako do analize

Izvedete naročilo

Naročilo izvedete preko naše spletne strani, preko elektronske pošte ali po telefonu. Po naročilu boste prejeli set za odvzem sline na vaš naslov. V setu boste našli vse potrebne pripomočke za odvzem vzorca sline in podrobna navodila kako izvesti postopek.

Odvzamete vzorec DNK iz sline

Natančno preberite priložena navodila in vzemite vzorec sline iz notranje strani ličnice, kot je opisano v priloženih navodilih.

Vzorce pošljete v analizo

Pošljite set z odvzetim vzorcem na naš naslov s priporočeno pošto. Vaš vzorec bo analiziran v našem akreditiranem laboratoriju na podlagi odgovarjajoče referenčne številke, brez navedenih osebnih podatkov na vzorcu.

Rezultate prejmete po pošti

Rezultate boste prejeli v elektronski ali pisni obliki. Rezultate lahko dvignete tudi osebno na našem naslovu. Na enak način ste naročeni na posvet k našim strokovnjakom.

Izberite test

210,00